3 hodnocení

Skalimar Náhrdelník z chirurgické oceli ANDĚL - Nebeský Amulet 31008708

Náhrdelník z chirurgické oceli 316 L ANDĚL - Nebeský Amulet 31008708

Představujeme Vám náš nový přívěsek s andělským motivem vyrobený z kvalitní chirurgické oceli. 

Blyštivý kousek s magickou mocí okouzlit, potěšit a zdůraznit jedinečnost.

ŠPERK JE DODÁVÁN  V DÁRKOVÉM BALENÍ  A V KOMPLETU S ŘETÍZKEM

JAKO DÁREK K NÁKUPU OBDRŽÍTE DO KOMPLETKU TŘPYTIVÉ NÁUŠNIČKY.

 

Skladem (>5 ks)
Kód: 31008708
390 Kč –10 % 350 Kč 289 Kč bez DPH
Kategorie: PŘÍVĚSKY
barva: stříbrná, ocelová
materiál: chirurgická ocel 316 L, kubický zirkon
zapínání: karabinka
značka: Skalimar
? Délka řetízku: 45
? Výška přívěšku: 18
? Šířka přívěšku: 16
Proč právě tento šperk: Přívěsek anděl je skvělým dárkem pro vaše blízké
Použití: Vhodný šperk na denní nošení
Pro koho je tento šperk: Tento elegantní šperk je perfektní volbou pro ty, kteří hledají symbol ochrany a harmonie.
Doprava: od 750 Kč doprava zdarma
Dárkové balení: šperk je dodáván v dárkové krabičče
Symbol: pokud ještě nemáš svůj osobní šperk - talisman, tento je určitě tou správnou volbou
andělíček 7zm
Akce Novinka Tip
390 Kč –10 %

 "Hledáte něco, co by vás chránilo a bdělo nad vámi, kdekoliv jste? V tom případě byste měli zvolit přívěsek s andělem. Tento kousek šperku je nejen elegantní a stylový, ale také symbolizuje ochranu, naději a víru. Anděl na přívěsku je jako váš tichý strážce, němý rádce, který vás doprovází na každém kroku vašeho života. S takovým přívěskem si připomenete, že i ve tmavých a těžkých časech nejste sami. Přívěsek anděl je skvělým dárkem pro vaše blízké, kterým chcete přát štěstí, nebo pro ty, kteří potřebují malý symbol síly a odvahy. Ať už ho nosíte na náhrdelníku nebo jako klíčenku, anděl vás bude vždy doprovázet a dodávat vám sílu. Připomeňte si, že máte svého anděla strážce vždy u sebe, s tímto krásným přívěskem anděl."

Touha vlastnit krásné věci je stará, jako lidstvo samo a šperk je ideálním adeptem k jejímu naplnění a zářným příkladem, jak snadno lze malou věcí udělat velkou radost. Obzvlášť šperk ve tvaru srdce řekne mnohé za vás.

Zastavte se na okamžik a představte si, jak by to bylo, kdyby Vás každý den doprovázel osobní strážný anděl. Krása a lesk  zachyceny v jediném klenotu, který se stane Vaším neustálým společníkem. "ANDĚL Z CHIRURGICKÉ OCELI" není jen obyčejný přívěsek, je to symbol ochrany a elegance, který můžete nosit každý den. Tento exkluzivní šperk je pečlivě vyrobený z kvalitní chirurgické oceli,  osazen blyštivými zirkony, které při každém pohybu rozsvítí Vaše okolí tisícem malých hvězd. Jemné linie přívěsku kopíruje elegantní siluetu anděla, zdůrazňující jeho význam a přinášející pocit klidu a bezpečí. Každý kus je vytvořen s láskou a péčí, aby přinášel radost a krásu do Vašeho života. Tento přívěsek je více než jen šperk – je to Váš osobní amulet, který odráží Vaši osobnost a hodnoty.
Neváhejte a objednejte si svého "ANDĚLA Z CHIRURGICKÉ OCELI" ještě dnes. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým tímto nádherným dárkem, který ztělesňuje ochranu a krásu. Začněte každý den s jistotou, že Vás doprovází něco opravdu výjimečného.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu